Блог

Карпатська кухня багата на цікаві смаки. Рекомендуємо Вам спробувати приготувати до свого столу ТОП - страв з бринзою
 унікальний овечий сир Українських Карпат, який має давню і цікаву історію
Перше органічне цільонозернове борошно жорнового перетирання зерна виготовлено в Квасах!
Запрошуємо вас відвідати еко-ферму та сироварню "Розенталь

Приєднуйтеся до нас

Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.

Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.

Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.

© 2008-2025 «Гірська Тиса»
Розробка інтернет-проектів WebLife