Блог

На розлогості гірських пасовищ, де овечки неквапливо пасуться серед пахучих трав, народжується справжнє «біле золото». Саме так гуцули називають овечу бриндзю.
Наш "Пекоріно" — витриманий сир із молока карпатських овець трав’яного випасу. До нього — витримане “Дідове” вино, що провело рік у дубових бочках.
Запрошуємо вас 18 жовтня на Свято молодого вина 2025! Зустрічаємось о 16:00 в броварні «Ципа», щоб разом насолодитись атмосферою осені та гуцульської гостинності.
Коли: Субота, 27.09 о 16:00 Де: Броварня Ципа, село Кваси

Приєднуйтеся до нас

Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.

Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.

Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.

© 2008-2025 «Гірська Тиса»
Розробка інтернет-проектів WebLife