Топ-причин відвідати "Джелато", "Гуцульську Перепічку" та "Яфинівку"

  • Спробуйте фірмовий торт "Кваси": Фірмовий торт за авторським рецептом, який вразить вас палітрою смаків. Тут і колоритна яфина і лісовий горіх, ніжна сирна маса, яка покриває хрусткі коржики з усіх боків.
  • Скуштуйте квасівський хліб, з борошна жорнового помолу: Цільнозернове борошно містить усі природні складові зерна, включаючи клітковину, вітаміни та мінерали. Хліб, виготовлений з борошна жорнового помолу, вирізняється своєю особливою якістю, вишуканим смаком, м'якою і повітряною текстурою.
  • Зробіть перерву на гуцульську каву з маковою перепічкою: Насолоджуйтесь неперевершеним поєднанням свіжообсмаженої кави власного приготування та пухкої макової перепічки, яке подарує вам неповторний смаковий початок дня, наповнений ароматом та енергією
  • Скуштуйте фірмові грісіні з рікотою: Фірмові хлібні палочки за гуцульським рецептом. Підійде як закуска до пива або перекус в дорогу.
  • Фанки з лекваром: Пончики з дріждового тіста, маленькі румяні булочки, що смачно пахнуть цукровою пудрою в поєднанні з лекваром (джемом) з гірської яфини, з'їдаються вмить, не встигнувши охолонути.
  • Лангош з рахівським пивом: Смачний лангош, приготовлений за традиційним рецептом, ідеально доповнюється проохолодним світлим рахівським пивом, створюючи гармонійне поєднання смаків.
  • Овече та яфинове морозиво: Натуральне морозиво з овечого молока або з додванням яфини - корисна та смачна новинка літа. Морозиво з овечого молока містить більше жирів, білків та вітаміну А. Має менший вміст лактози, виражену кремову текстуру та насичений смак. Морозиво з яфини увібрало в себе всю користь та смак яфини.
  • Продегустуйте традиційну гуцульську настоянку: Спробуйте неперевершену гуцульську настоянку яфинівку, зроблену за традиційним рецептом зі свіжих чорниць, яка володіє приємним фруктовим ароматом, насиченим смаком і чудовими властивостями, що роблять її ідеальним напоєм для насолоди і релаксу.
  • Спробуйте фермерські сидри та вина на розлив: Натуральний яблучний сидр з додаванням гірського меду а ягід. Солодкуватий, терпкий, насичено-ароматний виготовлений з локальних інгридієнтів гірської місцевості. А також натуральні закарпатські вина на розлив в нашомузаладі "Яфинівка".
  • Насолодіться цукерками ручної роботи: Розкрийтесекрет насолоди авторськимицукерками з яфини, які поєднують ніжний шар шоколаду зі свіжими соковитими яфинами, надаючи неперевершений смак, естетичну красу та задоволення для справжніх цінителів солодощів.

  • Візьміть з собою солодкий сувенір на згадку про Кваси: Радимо взяти з собою справжню солену карамель з Квасів виробництва джелатерії «Гуцулато», виготовлена з молока корів голштинської породи.

  • Поласуйте молочними коктейлями з фермерського молока: молочні коктейлі з фермерського молока відзначаються ніжною текстурою та багатим смаком, завдяки використанню свіжого, натурального молока високої якості, що надає цим коктейлям неповторний аромат та насичений смак, щоб ви могли насолоджуватись кожним ковтком.

< Повернутися до блогу

Приєднуйтеся до нас

Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.

Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.

Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.

© 2008-2025 «Гірська Тиса»
Розробка інтернет-проектів WebLife