Топ-причин відвідати броварню "Ципа"

Запрошуємо вас відвідати Броварню Ципа, де ви зможете насолодитися атмосферою гуцульської культури, спробувати різноманітні сорти пива, відвідати екскурсію виробництвом та насолоджуватися незабутніми враженнями.

Гуцульська крафтова броварня «Ципа» заснована 2015 року у селі Кваси - надзвичайно мальовничій місцині Гуцульщині. Тут знають, як зварити відмінне пиво з яскравим, насиченим смаком, кожен ковток якого дарує справжню насолоду. Тутешні майстри пивної справи вміло поєднують багатовіковий досвід карпатського пивоваріння із сучасними технологіями.

1. Екскурсія по виробництву та дегустація пива

Запрошуємо вас на захопливу екскурсію по виробництву Броварні Ципа, яка проводиться щосереди о 17:00. Дізнайтеся більше про процес варіння пива, відвідайте пивоварню і насолоджуйтеся дегустацією 5 сортів крафтового пива та сирів "Розенталь".

2. Серія робіт "Велика Карпатська Книга"

Познайомтесь із творчістю Івано-Франківського художника-примітивіста Петра Буяка, який представляє виставку "Велика Карпатська Книга". Кожна картина має свою історію, яку можна дізнатися, сканувавши QR-код біля робіт.

3. Фото біля інсталяцій "Ципа" та "Гуцульський Шива"

Зробіть яскраві фото біля інсталяції "Ципа" та "Гуцульський Шива", щоб зберегти неповторні моменти та створити власну історію з Броварнею Ципа.

4. Пивне морозиво від "Гуцулато":

Спробуйте освіжаюче пивне морозиво від лекварні "Гуцулато". Це унікальне поєднання пива та морозива з фермерського молока, яке гарантує незвичайні гастрономічні враження.

5. "Ципа 100" – Золота медаль World Beer Idol 2019

Спробуйте "Ципа 100", яка отримала золоту медаль на World Beer Idol 2019. Це потужний Imperial IPA, який вразить вас своїм насиченим смаком.

6. Пиво зі смаком квашених огірків та капусти

Відкрийте для себе унікальні смаки пива зі смаком квашених огірків або капусти.

7. Ароматна кава "Боркут" з власної ростерії

Відвідайте ростерію на 2-му поверсі Броварні Ципа, де можна подивитися, як обсмажується кава "Боркут", а на 1-му поверсі насолодитися готовим напоєм.

8. Гуцульський ліжник та карпатський лимонад

Присядьте на гуцульський ліжник, спробуйте натуральний карпатський лимонад і відчуйте автентичність цього місця.

9. Барливайн – витриманий 6 місяців в дубовій діжці

Спробуйте барливайн, який витримувався в дубовій діжці протягом 6 місяців, і насолоджуйтеся його багатим смаком.

10. Пілснер "Петрос" для компанійських атмосферних посиденьок

Випийте літровий келих пілснера "Петрос" в поєднанні з крафтовими ковбасками, курячими крильцями та картоплею для великої компанії.

11. Фото біля пам'ятника маржині

Не забудьте зробити фото на виїзді з пивоварні біля пам'ятника маржині, символу гуцульського домашнього господарства.

< Повернутися до блогу

Приєднуйтеся до нас

Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.

Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.

Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.

© 2008-2025 «Гірська Тиса»
Розробка інтернет-проектів WebLife