Топ-причин відвідати ресторацію "Бокораш"

 В сімейній ресторації «Бокораш» спробуйте гуцульську кухню і продегустуйте закарпатські вина. Дегустація вин проходить кожної п’ятниці. Приємна атмосфера закладу і жива музика стануть чудовим завершенням вечора. Також  ви можете обміняти харчування в їдальні санаторію на ваучер ресторану. 
 
  • Спробуйте унікальнийбограч на ватрі з 3-х видів м'яса: Найгостріший в Закарпатті бограч на ватрі, який складається з трьох видів м'яса, таких як говядина, свинина і баранина, які поєднуються разом для надання багатогранного смаку.
  • Скуштуйте банош з фермерською сметаною: Банош є символом гуцульської гостинності та традиційного гуцульського столу. Ця страва є не тільки смачною, але й дуже поживною, оскільки кукурудзяне борошно містить багато вітамінів, мінералів і клітковини.
  • Посмакуйте бужену або грильовану форель з власного рибника: Форель в гуцулів має назву "пструг".Риба розводиться у власному рибнику, тому ви можете бути впевнені всвіжості та якості продукту.Чудово поєднюєтьсяяк закуска до крафтового пива «Ципа».
  • Спробуйте нарізку буженого м'яса від нашоїкоптильні "Бужене - це ЙО!": Пряна пікниця з мангалиці, бужена шовдра, підчеревина, бужена свинка і курка (баструма), які файно мариновані карпатськими спеціями та бужені на дровах з фруктових дерев.
  • Продегустуйте сири "Розенталь" в поєднанні з закарпатськими винами "Chizay": Щоп'ятниці о 17:00 в ресторації відбувається дегустація закарпатських вин та крафтових сирів. Для запису на дегустацію зверніться до адміністратора закладу.
  • Продегустуйте фірмові настоянки та паленки: Наші майстри дистиляції створюють фірмові настоянки, які задовольнять навіть найвибагливішого гостя. Настоянки та паленки створюються з використанням натуральних інгредієнтів та традиційних методів виробництва. Запрошуємо на дегустацію щочетверга о 17:00.
  • Продегустуйтетеруарні гуцульські сидри дикого бродіння: Натуральний яблучний сидр з додаванням гірського меду та ягід. Солодкуватий, терпкий, насичено-ароматний виготовлений з локальних інгридієнтів гірської місцевості Ясінянської долини. Продегустувати 8 видів сидрів та побачити погреб де вони витримуються можна щовівторка о 17:00
  • Відвідайтевелику гуцульську вечерю: Запрошуємо вас на справжню гуцульську кулінарну подорож де ви зможете насолодитися атмосферою Карпат. Вечеря пропонує12 автентичних страв, приготованих з натуральних і свіжих інгредієнтів, які познайомлять вас з гуцульською культурою. Запрошуємо щосуботи на арт-вечір "Гуцульські часування" де окрім гуцульських страв ви дізнаєтесь про звичаї й традиції гуцулів.
  • Спробуйте сало та інші страви з мангалиці: Сало, отримане з мангалиці, вважається одним з найсмачніших видів сала, яке ви обов'язково повинні спробувати. Воно містить велику кількість незамінних жирних кислот, вітаміну D і вітаміну Е. Ці речовини сприяють покращенню стану шкіри, підтримці імунної системи та загальному здоров'ю організму. Також радимо спробувати равіолі та пасту з м'ясом мангалиці.
  • Огляньте материнську броварню "Ципа": Дізнайтесь історію, як народилася крафтова броварня "Ципа" оглянувши діючу материнську броварню. Та спробуйте лінійку кислих сортів пива.
  • На десерт поласуйте молочним стаутом та шоколадно-маковим тортом: Поєднання молочного стауту з шоколадно-маковим тортом створює вишуканий симбіоз смаків. Кремовість пива підкреслює багатий шоколадний смак торта, а його ніжні нотки доповнюються маковим присмаком. Кожен ковток пива підсилює смак торта, а кожен кусочок торта підкреслює багатство смаку пива.
  • Скуштуйте унікальне овече морозиво в поєднанні з яблучним штруделем: Якщо ви любите новаторські поєднання смаків, не пропустіть нагоди спробувати унікальне овече морозиво в поєднанні з яблучним хрумким штруделем. Ця смакова комбінація обіцяє бути дуже ніжною та неперевершеною.
  • Зробіть фото з Бокорашем: Складіть компанію Бокорашу, який радо зустріне вас на 2-му поверсі ресторану та зробіть спільне фото на згадку.
  • Зробіть фото на підвісному місточку поблизу ресторану: Інстаграмне фото на фоні гірської річки та карпатських пейзажів можна зробити на файнезному гуцульському місточку, який знаходиться позаду ресторану.
  • Спробуйте себе у ролі бокораша та зробіть фото на бокорі: Упродовж ХІХ-ХХ століть бокора була найдешевшим способом транспортування деревини. Зазвичай бокораші гнали плоти-дараби бурхливими потоками карпатських рік до лісопереробних комбінатів. У повоєнні роки, коли деревини потребували всюди, професія сплавника була затребувана. Лісу було вдосталь, роботи також. Крім того, за неї непогано платили, тому люди сходилися на лісосплав з усього краю.
< Повернутися до блогу

Приєднуйтеся до нас

Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.

Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.

Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.

© 2008-2025 «Гірська Тиса»
Розробка інтернет-проектів WebLife