Карпатська кухня багата на цікаві смаки. Рекомендуємо Вам спробувати приготувати до свого столу ТОП - страв з бринзою:
Гуцульська бриндзя vs пармезан. Спробуй гуцульську альтернативу пармезану в наступних стравах:
| 
 
 ЦЕЗАР З БРИНДЗОЮ  | 
| Куряче філе (1 шт.) наріжте тонкими слайсами під кутом 45 градусів.Посипте ½ ч. л. паприки і обсмажте на 1 ст. л. соняшникової олії по кілька хвилин з кожного боку до утворення рум'яної скоринки.Для соусу закип'ятіть воду і варіть яйце буквально 1 хвилину. Потім розбийте його в мисочку.Додайте сік половини лимона, дрібку солі і вливайте тонкою цівкою олію (20-30 мл), помішуючи віничком. Збийте до однорідної есенції.Очистіть чверть цибулини і наріжте якомога більше тонкими півкільцями.У мікс салатів (150-180 г) додайте половинки томатів чері, горіхи і цибулю. Заправте половиною соусу і акуратно перемішайте.Зверху викладіть куряче філе та посипте бринзою. | 
| 
 
 РИЗОТТО З ГРИБАМИ Й БРИНЗОЮ  | 
| Розігрійте оливкову олію та 1 ст. ложку вершкового масла на середньому вогні у глибокій сковорідці або каструлі. Додайте нарізану цибулю та гриби, обсмажуйте до м'якості грибів та золотистості цибулі. Додайте рис для різотто та помішуйте його. Почніть додавати гарячий бульйон, доки рис поглине рідину. Постійно помішуйте, щоб рис не пригорів і різотто рівномірно готувалось. Додайте бринзу та розмішайте. Додайте решту вершкового масла, роздавлені зубчики часнику, сіль та перец за смаком. Помішуйте до отримання однорідної консистенції. | 
| 
 
 КАРБОНАРА ПО - ГУЦУЛЬСЬКИ  | 
| Візьміть 150 г шовдри чи сала та наріжте тонкими шматочками. Трішки обсмажте його в пательні до золотистого кольору. Закип'ятіть воду в каструлі та зваріть 250 г пасти "Ромео та Мирося". Дрібно наріжте зубчик часнику та додайте до пательні до сала наприкінці смаження. Приготуйте соус для пасти. Додайте в миску два жовтки та додайте до них 50 г бриндзі. Перемішайте віничком до однорідної консистенції. Коли спагеті будуть готові, дістаньте їх з води. Додайте спагеті до пательні з салом, перемішайте. Потім влийте на пательню соус із жовтка та сиру, 3-4 ст. л. води, в якій варились макарони, добре перемішайте та відразу подавайте до столу. | 
| 
 
 ЛАЗАНЬЯ З БРИНЗОЮ  | 
| Приготуйте класичну італійську лазанью з томатним соусом та овочами але замість шарів пармезану використовуйте шари бриндзи. Незабутній смак гарантовано. | 

Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.
Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.
Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.