Гастрономічна подорож Квасами
Кваси відомі як гастрономічна столиця Закарпаття. Тут можна знайти продукцію на будь-який смак, розповімо про деяку з них:
- Броварня "Ципа" – броварня, де варять крафтове пиво за старими рецептами Карпат. Екскурсія щосереди о 17:00
-Еко-ферма "Розенталь" - тут можна скуштувати сир та сидри, виготовлені за унікальними рецептами. Екскурсія – щочетверга о 14:40.
- "Гуцульська перепічка" – місцева пекарня, що випікає хліб з цільнозернового борошна власного жорнового помолу.
- "Ромео та Мирося" – виробництво домашньої пасти та равіолей, що знаходиться на базі піцерії "Гуцульська піца..", в урочищі Васкул.
- коптильня "Бужене – це ЙО" – делікатесні м’ясні вироби з гуцульським колоритом, можна спробувати й придбати в ресторації "Бокораш" .

Приїжджайте на дегустації та познайомтеся з крафтовими шедеврами Квасів!

Записатись на екскурсії, дегустації та інші заходи можна за номером: 093 719 16 65
< Повернутися до блогу