Броварня


Закарпатська обл., Рахівский р-н.

с. Кваси, вул. Центральна, 163

Тел. +38 (067) 108 2400

http://tsypa.com.ua/

Гуцульска крафтова броварня «Ципа»: пиво за унікальними рецептами на воді з високогірного джерела

Пивоваріння – це справжнє мистецтво, в якому можна вдосконалюватися все життя – переконані у гуцульській крафтовій броварні «Ципа». Тут точно знають, як зварити найкраще пиво, кожен ковток якого дарує справжню насолоду. 

Пиво для гостей «Ципи» дозріває в старовинному підвалі не менше 30 днів, і подається на барну стійку спеціальним пивопроводом безпосередньо з підвалу. 

У «Ципі» Ви маєте чудову нагоду на власні очі спостерігати за процесом виробництва, адже через скляну перегородку добре видно «серце» броварні. Якість звареного пива гарантує німецьке устаткування Braumeister, а також інгредієнти – лише натуральні, з Німеччини та Чехії, без пастеризації та консервантів.

Неодмінно скуштуйте ексклюзивне, освіжаюче пиво:

Неодмінно скуштуйте ексклюзивне, освіжаюче пиво:

  • Особливий світлий Lagerbier «Біла Ципа»,
  • Сухий стаут «Чорна Ципа»,
  • «Копчена Ципа» - пиво з використанням прикопченого солоду Rauchbier,
  • Карпатський ель з гірськими травами - «Ципа під травою»
  • «Ципа Гірська»експериментальний сорт пива з унікальними гірськими інгредієнтами.
  • Страви під пиво: шкварки, рульки, шашлики, а також традиційні закарпатські десерти, велика пивна дошка м'яса.

Неповторна атмосфера, привітний персонал та великий вибір надзвичайно смачних закусок, що відмінно підходять до пива, та їх оригінальна подача порадують навіть найвибагливіших гурманів. 

Запрошуємо Вас скуштувати пиво «Ципа» та долучитися до справжніх шанувальників особливого смаку!

 

      

Приєднуйтеся до нас

Ділимося рекомендаціями з питань здоров'я та відпочинку.

Часто ексклюзивно для підписників робимо спеціальні пропозиції та знижки на послуги санаторію.

Служба підтримки в соцмережах відповість на Ваші запитання щодо лікування, відпочинку та проживання.

© 2008-2018 «Гірська Тиса»
Розробка інтернет-проектів WebLife